Gratis verzending vanaf €55 in NL & BE vanaf €65 - Alles uit voorraad geleverd binnen 1-3 werkdagen

Over ons

Mike & Brian - De Oerjongens

Oerjongens.nl is geboren uit persoonlijke passie voor het optimaliseren van lichaam en geest.

Wij combineren oude gezondheidsleer met moderne wetenschap om de hedendaagse mens wat terug te geven van wat ze kwijt geraakt lijkt te zijn.

Daar waar een maatschappij die het ontbreken van ziekte als gezond bestempelt vragen wij meer. Optimalisatie en preventieve gezondheid staan hierbij voorop.

 

Brian over Mike!
Mike vraagt naast zijn werk, sport en druk sociaal leven veel van zichzelf. Door persoonlijke ervaring op gebied van lichamelijke klachten zoals astma en allergieën is hij zich in zijn vrije tijd gaan verdiepen in preventieve gezondheid. De intrinsieke motivatie naar het verbeteren van zijn eigen gezondheid brengt hij veelvoudig in de praktijk waardoor het idee voor "De Oerjongens" is ontstaan! Zijn ideologie, een historische leefstijl combineren met de moderne wetenschap sluit daarbij naadloos aan bij de gezamenlijke visie voor De Oerjongens.

Mike: "Pijngrenzen verleggen en blijven onderzoeken heeft ertoe geleid dat ik veel lichamelijke klachten drastisch heb zien afnemen. Kleine aanpassingen kunnen grote positieve gevolgen hebben"

 

Mike over Brian!
Brian's pad naar gezondheid begon al op jonge leeftijd in de sportschool.
In de jaren die daarop volgden heeft hij diverse bodybuilding, powerlifting en fysiologie boeken gelezen, duizenden calorieën per dag gegeten en vele supplementen gebruikt om een sterk lichaam te bouwen.

Samen met zijn drive bleek dit een goede combinatie om binnen te sport wat te kunnen bereiken. De vele loze calorieën zorgen helaas ook voor brainfog, een slechte conditie en een traag lichaam. Hier is de zoektocht naar een meer gebalanceerde vorm van sport en presteren, zowel fysiek en mentaal voor hem ontstaan.

Brian: "De handvaten die ervoor zorgen dat ik mijn dagen actief kan vullen door zo gezond mogelijk te zijn deel ik graag!"