Gratis verzending vanaf € 55,00 in Nederland en België

Kennisbank

Cupido zijn geheime wapen: de verborgen krachten van pure cacao

Cupido zijn geheime wapen: de verborgen krachten van pure cacao

Cacao ceremonies worden al eeuwen beschouwd als ultieme hart-opener. Cacao zit vol met vitaminen en mineralen en verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen. Dit versterkt bewustzijn en concentratie.

Voedsel van de goden?

Cacaobonen zijn de zaden van de Theobroma Cacao boom. Dit betekent "voedsel van de goden" (theo = god en broma = voedsel). Het is één van de meest complexe voedselbronnen. Hoewel cacao nog steeds enkele mysteries bevat, laat onderzoek veel gezondheidsvoordelen en positieve neurocognitieve effecten zien.

Rauwe cacao

De meeste gezonde effecten van cacao zijn aanwezig in zijn pure vorm. Vermijd...


Wat zegt wetenschap onderzoek over dit vergeten medicijn?

Wat zegt wetenschap onderzoek over dit vergeten medicijn?

Het woord zegt het al, aarden betekent niets meer dan in contact staan met de aarde. Zo simpel en toch doen we het nog steeds zo weinig!

Aarden of earthing is een onderwerp dat volgens ons onderschat wordt. Desondanks zijn er veel wetenschappelijke studies over de voordelen van aarden. Wij gaan hier graag dieper op in!

Het meest recente wetenschappelijke onderzoek heeft de verbanden onderzocht tussen aarding en ontstekingen, hart- en vaatziekten, spierbeschadiging, chronische pijn en stemming.

De centrale theorie van deze overzichtsstudie is dat aarding de levende matrix beïnvloedt en een...


Waarom lever een superfood is en hoe jij het kunt leren eten.

Waarom lever een superfood is en hoe jij het kunt leren eten.

Eet lever...wat? Als mij 5 jaar geleden werd verteld dat ik lever moest eten, zou ik je waarschijnlijk hebben uitgelachen. 

Maar, zoals zoveel andere dingen in mijn leven, ben ik van gedachten veranderd over lever. Lever, zelfs bij kleine hoeveelheden, helpt heel goed bij het ondersteunen van je algehele gezondheid. Ik zal zelfs zo ver gaan om te zeggen dat lever mijn #1 superfood is. 

  • Gram voor gram, bevat lever meer voedingsstoffen dan enig ander voedsel.
  • Eiwit van hoge kwaliteit
  • Voorkomt bloedarmoede omdat het rijk is aan ijzer
  • De meest geconcentreerde bron van vitamine A (retinol)
  • Bevat alle vetoplosbare vitamines A, D, E,...


BDNF?

BDNF?

De hersenen zijn het laatste orgaan waarvan we hebben vastgesteld dat het zichzelf kan regenereren.

Onze DNA reguleert dit procus, om precies te zijn een gen op het elfde chromosoom dat de aanmaak voorprogrammeert van een eiwit dat BNDF is genoemd.

BDNF ( brain-derived neurotrophic factor )

vrij vertaald: een zenuwcel stimulerende factor die van de hersenen afkomstig is.


Vaag of logisch? Aarden

Vaag of logisch? Aarden

Aarden 

Het woord zegt het al, aarden betekent niets meer dan in contact staan met de aarde. Zo simpel en toch doen we het nog zo weinig!

Je lichaam bestaat uit kleine energiecentrales die zich kunnen opladen en ontladen. Laden gebeurt onder andere door chemische processen die er voor zorgen dat je goed functioneert, maar ook door straling (EMF) van elektronische apparaten en velden (Wifi, 4/5G) in je omgeving.

Ontladen kan alleen door jezelf in contact te brengen met de aarde waardoor er een vrije electrodenstroom ontstaat. Je bent jezelf dus letterlijk van je negatieve energie aan het ontdoen, waardoor...