Gratis verzending vanaf € 55 in NL & BE - - - - Chat met ons voor advies op maat

Kennisbank

Antioxidanten: een goede vorm van zonbescherming

Antioxidanten: een goede vorm van zonbescherming

Het belang van zonlicht en de invloed op je huid

Jouw huid weerspiegelt jouw gezondheid. In dit artikel lichten we een klein element uit wat ervoor zorgt dat jij minder snel zult verbranden en verantwoorder van de zon kunt genieten.


De kracht van slaap....

De kracht van slaap....

Slaap beter - Wat is slaap en hoe verbeter ik het?

Wat is slaap?

Tijdens de slaap herstelt het lichaam zich en vernieuwt het zichzelf. Daarnaast orden belangrijke functies ondersteund, zoals het geheugen, stemming en concentratie. Ook werkt het positief op het immuunsysteem. Een goede nachtrust is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Een gebrek aan slaap kan leiden tot verschillende gezondheidsproblemen zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid, concentratieproblemen, een verminderde werking van het immuunsysteem en een verhoogd risico op chronische ziekten zoals diabetes, hartziekten en obesitas. Daarom is het belangrijk om voldoende...


Reishi

Reishi

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over Reishi, een populaire paddenstoel die bekend staat om zijn voordelen voor het immuunsysteem. Hier lees je alles over de werking van Reishi, de ervaringen van gebruikers en eventuele bijwerkingen.

Ben je benieuwd naar wat Reishi is, waarom mensen het als supplement nemen en of het ook voor jou voordelen kan bieden? Dan is deze pagina zeker het lezen waard.

De Reishi-paddenstoel, ook bekend als de Lingzhi-paddenstoel, is al meer dan 2000 jaar een traditioneel middel om het immuunsysteem te ondersteunen. Talloze wetenschappelijke studies hebben het effect hiervan...


Cordyceps

Cordyceps

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de populairste paddenstoel uit het verre Oosten, Cordyceps, en waarom mensen het als supplement gebruiken, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze pagina biedt inzicht in wat Cordyceps is, hoe het voordelen kan bieden als supplement en of het geschikt is voor jou.

Cordyceps is een paddenstoel die al meer dan 2000 jaar in China gebruikt wordt, vanwege een imposante verzameling aan eigenschappen die de Chinezen de Cordyceps paddenstoel toekennen.

Gekweekt of wild?

Omdat wilde Cordyceps zo zeldzaam is en daarom zo prijzig, was...


Lion's Mane

Lion's Mane

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over Lion's Mane, de meest populaire paddenstoel voor een betere hersengezondheid.

Hier leer je over de werking, ervaringen en mogelijke bijwerkingen van dit supplement. Als je meer wilt weten over wat Lion's Mane precies is, waarom mensen het als supplement nemen en of het ook voor jou voordelen kan hebben, dan is deze pagina een must-read.

Lion's Mane (Hericium erinaceus), ook wel 'berg priester' in Japan genoemd, wordt al een lange tijd gebruikt als algemeen herstellend en ondersteunend voor de functies van de geest. Het is een bewezen...