Gratis verzending vanaf €55 in NL & BE vanaf €65 - Alles uit voorraad geleverd binnen 1-3 werkdagen

Vaag of logisch? Aarden

Aarden 

Het woord zegt het al, aarden betekent niets meer dan in contact staan met de aarde. Zo simpel en toch doen we het nog zo weinig!

Je lichaam bestaat uit kleine energiecentrales die zich kunnen opladen en ontladen. Laden gebeurt onder andere door chemische processen die er voor zorgen dat je goed functioneert, maar ook door straling (EMF) van elektronische apparaten en velden (Wifi, 4/5G) in je omgeving.

Ontladen kan alleen door jezelf in contact te brengen met de aarde waardoor er een vrije electrodenstroom ontstaat. Je bent jezelf dus letterlijk van je negatieve energie aan het ontdoen, waardoor je er in de basis voor zorgt dat de balans tussen positief en negatief geladen elektronen zich balanceert in je lichaam.

Van 24/7 naar 0

Doordat de moderne mens in stenen huizen woont en zich de hele dag voortbeweegt op rubberen zolen staan wij praktisch nooit meer in contact met de aarde.

Dus in plaats van 24 uur per dag 7 dagen in de week naar bijna 0.

Veilig aarden

Veilig aarden kan op meerdere manieren, de meest eenvoudige door met blote voeten in het gras of op betontegels te gaan staan.

Kun je dit niet, dan kun je hier een aardemat, aardehoeslaken of bijvoorbeeld een geaard kussensloop voor aanschaffen.

Deze producten kun je aarden door middel van een geaard stopcontact of een massapin van geleidend materiaal buiten in de grond te prikken. Het is dan wel belangrijk om eerst te testen of je stopcontact goed geaard is met een daarvoor bestemde tester.

Blijf krachtig
De Oerjongens

aarden assortiment