Gratis verzending vanaf €55 in NL & BE vanaf €65 - Alles uit voorraad geleverd binnen 1-3 werkdagen

Reishi - Oerjongens

Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over Reishi, een populaire paddenstoel die bekend staat om zijn voordelen voor het immuunsysteem. Hier lees je alles over de werking van Reishi, de ervaringen van gebruikers en eventuele bijwerkingen.

Foodsporen Reishi bij de Oerjongens

Ben je benieuwd naar wat Reishi is, waarom mensen het als supplement nemen en of het ook voor jou voordelen kan bieden? Dan is deze pagina zeker het lezen waard.

De Reishi-paddenstoel, ook bekend als de Lingzhi-paddenstoel, is al meer dan 2000 jaar een traditioneel middel om het immuunsysteem te ondersteunen. Talloze wetenschappelijke studies hebben het effect hiervan bevestigd.

Uit onderzoek is gebleken dat Reishi hoogactieve beta-1,3-glucanen (beta-glucanen) bevat die het natuurlijke immuunsysteem van ons lichaam aanzienlijk kunnen versterken door de activatie van immuuncellen. Daarnaast bevat Reishi ook secundaire metabolieten, de triterpenen, die in significant hoge hoeveelheden voorkomen. Deze paddenstoel draagt bij aan de normale werking van bloedvaten en het immuunsysteem*

Wholesale Reishi mushroom | Monterey Bay Herb Co

Triperteen hoe?

Anoderan is een triterpeen dat voornamelijk in de reishi paddenstoel voorkomt en grotendeels verantwoordelijk is voor de speciale effecten van deze paddenstoel. Het stimuleert het immuunsysteem en helpt het lichaam om zich adequaat te reguleren. De reishi paddenstoel bevat ook een overvloed aan fytonutriënten, waaronder G-I-12-beta, arabinaxyglyconen, arabinogalactonen, peptidoglycanen, ganoderanen, triterpenen, proteïnen, sterolen, oleïnezuur, cyclo-octasulfur, germanium, flavonglycosiden, lysozyme, proteïnase, alkaloïden, glucosiden, coumarinen en adenosine.

Reishi voor je hart!

Reishi voor hart & bloedvaten Reishi (Lakzwam) is een cardiotonicum wat wilt zeggen dat het de hartfunctie ondersteunt. Het verbetert de doorbloeding van de kransslagaders en vermindert de zuurstofbehoefte van de hartspier. Het bevordert daarnaast de zuurstofvoorziening van de weefsels. Door de coumarine in Reishi vermindert de aggregatie of samenklontering van bloedplaatjes.

Waarvoor zou je Reishi gebruiken?

Reishi is goed voor het immuunsysteem*
Reishi is goed voor de bloedvaten*
Reishi is goed voor de doorbloeding*
Reishi ondersteunt de afweer*
Reishi is goed voor het hart.
Reishi kan rustgevend werken.

Veelgestelde vragen over Reishi:

Is Reishi veilig om te gebruiken?

Ja, Reishi is veilig en wordt al eeuwenlang door mensen over de hele wereld gebruikt als superfood. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar Reishi en er zijn geen resultaten bekend die de veiligheid ter discussie stellen.

Heeft het gebruik van Reishi bijwerkingen of nadelen?

Reishi is zeer veilig zonder bekende bijwerkingen of nadelen. Hoewel het zeer zeldzaam is, kan het zijn dat sommige mensen gevoelig zijn voor hogere doseringen en daarom bijvoorbeeld darmklachten ervaren.

Kan te veel Reishi schadelijk zijn?

Het is zeer onwaarschijnlijk dat je te veel Reishi binnenkrijgt. Reishi is een veilige stof en je lichaam kan het goed verwerken, ook in hoge doseringen. Toch raden wij aan om de aanbevolen dosering te volgen.

Wat zijn de ervaringen met Reishi?

Veel mensen gebruiken Reishi al lange tijd en zijn zeer tevreden over de resultaten. Voor veel toepassingen wordt het gezien als een van de meest effectieve supplementen die je kunt kiezen. Op de productpagina's van Reishi kun je reviews van gebruikers vinden, die je kunnen helpen bij je keuze.

Wanneer beginnen de effecten van Reishi merkbaar te worden?

Reishi is geen farmaceutisch medicijn, maar een voedingsmiddel. Hierdoor duurt het langer voordat de effecten merkbaar worden. De meeste mensen ervaren na 4-10 dagen van dagelijks gebruik de effecten van Reishi. Wij raden aan om tenminste één verpakking lang elke dag Reishi te nemen om de maximale effecten te kunnen ervaren.

Foodsporen Reishi bij de Oerjongens

paddenstoelen assortiment